Akan 2020 – akan.fi

Akan 2020

Skolutfärd i mars, strax innan nödläget och distansstudier.

TALENT AKAN våren 2020

I mars övergick vi till distansundervisning på grund av Coronapandemin. För att hålla humöret uppe och göra någonting roligt, hade vi en specialuppgift för eleverna: ”Berätta om ditt år på Akan. Vilka tankar, känslor och upplevelser har du? ”

Några bidrag:

Kristiina 10+
Maksim, Svenska

Cecilia, Djurvård:

Jag har valt att berätta med text och bilder. Hösten var helt fantastisk med ny miljö, människor, mat, studiebesök och tillställningar. Jullovet var alldeles för långt, då jag längtade tillbaka hit. Våren däremot har varit lite kämpigare och annorlunda, massa avbokningar av roliga händelser pga covid-19. Även jag som är en väldigt positiv person tycker att det har varit jobbigt, men trots allt har jag fått nya vänner för livet och lärt mig otroligt mycket mer om djur. Denna utbildning som är på gymnasienivå har passat mig utmärkt, då jag skulle ta en liten paus efter gymnasiet (slutade med 10 år). Slutligen kommer det lite bilder som betyder något för mig:

Cecilias bilder
Läsårsavslutning
Läsåret avslutades dels utomhus, dels via videokontakt på distans.