Lärarpresentation: Inga-Lill Sundqvist | International Swedish course

26 maj 2020, av Nina

Programansvarig för Svenska – International Swedish Course

Min pappa som var sjökapten fick mig att fascineras av andra kulturer och språk. Jag ville tidigt upptäcka världen, så jag började studera och jobba inom resebranschen. Jobbet gav mig möjligheter att se många fina platser runt om i världen och träffa intressanta människor från olika länder. I mig växte också en önskan att själv bo i ett annat land och så flyttade jag först ett år till USA, sedan blev det Sverige många år och därifrån vidare till Tyskland.

Under de många åren utomlands lärde jag mig olika sätt att kommunicera över språkgränserna och att bygga broar mellan de olika kulturerna.

“Språk i alla former och nyanser har alltid varit min passion och i mitt nuvarande jobb tycker jag om att motivera och lära ut språk på ett så lättförståeligt och positivt sätt som möjligt.”

När jag är ledig älskar jag att pyssla i min trädgård, fotografera eller göra keramik. Långpromenader och yoga är ger mig både energi och balans.

Jag är vill också alltid lära mig nytt och går gärna både på längre och kortare kurser samt utbildningar. Livslångt lärande är nog min melodi. Det finns alltid något roligt att lära sig eller utvecklas i. 

Inga-Lill

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *