Onko välivuoden aika?

Mietitkö vielä tulevaa ammattiasi? Olisiko ruotsin kielen parantaminen ajankohtaista vai haluatko pitää välivuoden ja kokeilla jotain uutta?

Jos vastaus on kyllä, Borgå folkakademi (Akan) voi olla Sinulle juuri oikea valinta! Tänne ovat tervetulleita myös äidinkielenään suomea puhuvat, ruotsin kielestä ja ruotsiksi opiskelusta kiinnostuneet kaikenikäiset opiskelijat.  

Tarvitsetko miettimisaikaa itsesi löytämiseen? Olemme keidas meitä ympäröivässä yhä hektisemmässä ja vaativammassa maailmassa. Meillä kaikenikäiset ihmiset löytävät väyliä tasapainoisempaan elämään ja enemmän luottamusta omiin kykyihinsä vaikuttaa positiivisesti oman elämänsä suuntaan.

Akanissa asut ja opiskelet Porvoon keskustassa, elävässä opiskelijakaupungissa. Matka Helsinkiin kestää noin tunnin. Opiskelet kansainvälisessä joukossa, joka koostuu eri-ikäisistä ja –taustaisista opiskelijoista.

Tarjoamme sekä lyhytkursseja että laajempia kokonaisuuksia. Joistakin kursseista saa jatko-opinnoissa hyvitettäviä pisteitä ja kaikki opinnot luovat pohjan, jolle voit rakentaa omaa tulevaisuuttasi. Meillä sinulla on aikaa kokeilla ja tunnustella mihin haluat jatkossa suuntautua. 

Borgå folkakademi on kansanopisto, vapaa ja vapaaehtoinen koulumuoto, joka rakentuu jokaisen omiin tarpeisiin ja edellytyksiin.

Lisätietoa saat puhelimitse 019-5769 500 tai info@akan.fi

Instagram

 
 
 
 
 
 

Facebook

Borgå folkakademi
Borgå folkakademi1 day ago
Funderar du på att ge dig själv ett år på folkhögskola? Att studera det du är intresserad av eller kanske det du behöver för att sedan kunna söka in till högre utbildning? Vill du hitta nya vänner?
För Anna, som studerade svenska hos oss på Akan 2017-19 , gav åren både ett nytt språk och en ny gemenskap.
Mera info om vad vi erbjuder hittar du på vår hemsida www.akan.fi .
Du kan ansöka för nästa läsår redan nu, men senast den 7.8.2020.

https://www.folkhogskolor.fi/studenthistoria/folkakademin-har-oppnat-en-ny-gemenskap-for-mig/
Borgå folkakademi
Borgå folkakademi3 days ago
Sista möjligheten att anmäla sej till kursen Taktil bild https://akan.fi/kurser/taktil/
Borgå folkakademi
Borgå folkakademi3 days ago
Tule mukavaan tiimiimme! Etsimme kokkia kesäkaudelle. Hae viimeistään 1.3 👈 Lisätietoja linkistä + yhteystiedot https://akan.fi/fi/avoimet-tyopaikat/tule-kesakokiksi-akaniin/
Borgå folkakademi
Borgå folkakademi5 days ago
Akan offers both shorter and longer courses. 💃Visit our new homepage to find out more! https://akan.fi/en/
Borgå folkakademi
Borgå folkakademi5 days ago
🎶
Borgå folkakademi
Borgå folkakademi shared a post.5 days ago
🆓 Kova koulutusuutinen: itäisellä Uudellamaalla alkaa ensi syksynä vuoden pituinen tanssin jatko-opintoihin valmistava koulutus. Borgå folkakademi Taidetehtaan Tanssikoulu