Covid-19 tiedote 31.3:

Noudatamme viranomaisten päätöksiä koskien koronaviruksen etenemisen hidastamista:
Borgå folkakademin toiminta keskeytetään
16.3-13.5.2020. Kurssit, lähiopetus, tilaisuudet, tilavaraukset sekä seniorilounas peruuntuvat.

Järjestämme koulutusohjelmien opetuksen etänä.

Onko välivuoden aika?

Mietitkö vielä tulevaa ammattiasi? Olisiko ruotsin kielen parantaminen ajankohtaista vai haluatko pitää välivuoden ja kokeilla jotain uutta?

Jos vastaus on kyllä, Borgå folkakademi (Akan) voi olla Sinulle juuri oikea valinta! Tänne ovat tervetulleita myös äidinkielenään suomea puhuvat, ruotsin kielestä ja ruotsiksi opiskelusta kiinnostuneet kaikenikäiset opiskelijat.  

Tarvitsetko miettimisaikaa itsesi löytämiseen? Olemme keidas meitä ympäröivässä yhä hektisemmässä ja vaativammassa maailmassa. Meillä kaikenikäiset ihmiset löytävät väyliä tasapainoisempaan elämään ja enemmän luottamusta omiin kykyihinsä vaikuttaa positiivisesti oman elämänsä suuntaan.

Akanissa asut ja opiskelet Porvoon keskustassa, elävässä opiskelijakaupungissa. Matka Helsinkiin kestää noin tunnin. Opiskelet kansainvälisessä joukossa, joka koostuu eri-ikäisistä ja –taustaisista opiskelijoista.

Tarjoamme sekä lyhytkursseja että laajempia kokonaisuuksia. Joistakin kursseista saa jatko-opinnoissa hyvitettäviä pisteitä ja kaikki opinnot luovat pohjan, jolle voit rakentaa omaa tulevaisuuttasi. Meillä sinulla on aikaa kokeilla ja tunnustella mihin haluat jatkossa suuntautua. 

Borgå folkakademi on kansanopisto, vapaa ja vapaaehtoinen koulumuoto, joka rakentuu jokaisen omiin tarpeisiin ja edellytyksiin.

Lisätietoa saat puhelimitse 019-5769 500 tai info@akan.fi

Instagram

Facebook

Borgå folkakademi
Borgå folkakademi2 days ago
Eleverna studerar på distans via nätet. Mellan lektionerna gäller det att ta paus i gott sällskap😙
Borgå folkakademi
Borgå folkakademi5 days ago
Vet du att man kan studera på svenska i Finland? Vi är en liten folkhögskola med internat. Bekanta dej med våra ettåriga utbildningar inom Djurvård, Hundkonsult, Musik och Dans på hemsidan https://akan.fi/
Borgå folkakademi
Borgå folkakademi5 days ago
Det pågår en hel del på skolan faktiskt 😊 Det renoveras, storstädas, lagas mat för leverans. Så här idag
Borgå folkakademi
Borgå folkakademi6 days ago
Undantagstillstånd. Du undrar kanske vad som händer på skolan...
Borgå folkakademi
Borgå folkakademi7 days ago
Hälsningar från kontorskatten Grålle! Han hjälper till med distansundervisning 😸 #katt #folkhögskola #undantagstillstånd #djurvårdslinjen #folkbildning
Borgå folkakademi
Borgå folkakademi2 weeks ago
Kom ihåg att chilla! H. Raymond