Onko välivuoden aika?

Mietitkö vielä tulevaa ammattiasi? Olisiko ruotsin kielen parantaminen ajankohtaista vai haluatko pitää välivuoden ja kokeilla jotain uutta?

Jos vastaus on kyllä, Borgå folkakademi (Akan) voi olla Sinulle juuri oikea valinta! Tänne ovat tervetulleita myös äidinkielenään suomea puhuvat, ruotsin kielestä ja ruotsiksi opiskelusta kiinnostuneet kaikenikäiset opiskelijat.  

Tarvitsetko miettimisaikaa itsesi löytämiseen? Olemme keidas meitä ympäröivässä yhä hektisemmässä ja vaativammassa maailmassa. Meillä kaikenikäiset ihmiset löytävät väyliä tasapainoisempaan elämään ja enemmän luottamusta omiin kykyihinsä vaikuttaa positiivisesti oman elämänsä suuntaan.

Akanissa asut ja opiskelet Porvoon keskustassa, elävässä opiskelijakaupungissa. Matka Helsinkiin kestää noin tunnin. Opiskelet kansainvälisessä joukossa, joka koostuu eri-ikäisistä ja –taustaisista opiskelijoista.

Tarjoamme sekä lyhytkursseja että laajempia kokonaisuuksia. Joistakin kursseista saa jatko-opinnoissa hyvitettäviä pisteitä ja kaikki opinnot luovat pohjan, jolle voit rakentaa omaa tulevaisuuttasi. Meillä sinulla on aikaa kokeilla ja tunnustella mihin haluat jatkossa suuntautua. 

Borgå folkakademi on kansanopisto, vapaa ja vapaaehtoinen koulumuoto, joka rakentuu jokaisen omiin tarpeisiin ja edellytyksiin.


Näin toimimme covid-19 pandemian aikana

Instagram

2 days ago
1 week ago
2 weeks ago
2 weeks ago
2 weeks ago
2 weeks ago

Facebook

Borgå folkakademi
Borgå folkakademi is at Borgå folkakademi.2 days ago
Borgå folkakademi
Träning med hund: att lära genom att locka🐕 #hundträning #hundkonsult #dogs #koirat
Borgå folkakademi
Borgå folkakademi
Borgå folkakademi6 days ago
Akan har sedan 90-talet erbjudit integrationsutbildning på svenska.

Så här skriver Folkhögskoleföreningens verksamhetsledare Tytti Pantsar och rektor Harri Jokinen från Otavan opisto i Helsingin Sanomat idag:

"Maahanmuuttajan oman osaamisen tunnistamisessa oppilaitokset voisivat tukea nykyistä enemmän. Sujuva ja varhainen osaamisen tunnistaminen tulisi varmistaa osallistamalla oppimisen asiantuntijat mukaan maahanmuuton alkuvaiheessa...."

"....Vapaan sivistystyön maahanmuuttajakoulutus tarjoaa joustavia koulutuspolkuja, jotka huomioivat niin yhteiskunnan, työelämän kuin yksilönkin tarpeet ja tukevat maahanmuuttajien kokonaisvaltaista kotoutumista. Kansanopistoilla on valtakunnalliset, valmiit rakenteet maahanmuuttajakoulutuksen toteuttamiseen sekä valmius huolehtia opiskelijoiden hyvinvoinnista. Koeteltu polku on siis olemassa.”
Borgå folkakademi
Borgå folkakademi7 days ago
Dayana bloggar om hur skolåret har börjat
https://akan.fi/blogg/andra-aret/
Borgå folkakademi
Borgå folkakademi7 days ago
Dayana bloggar om hur skolåret har börjat
https://akan.fi/blogg/andra-aret/
Borgå folkakademi
Borgå folkakademi is at Traditionscentrum Kuggom - Perinnekeskus Kuggom.1 week ago
Traditionscentrum Kuggom - Perinnekeskus Kuggom
Anmäl dej nu till kursen i repslagning (i Kuggom)!
https://akan.fi/kurser/repslagning/
Borgå folkakademi
Borgå folkakademi is at Eläinten turvakoti Saparomäki.2 weeks ago
Eläinten turvakoti Saparomäki
Grisen Onni önskar alla ett mysigt veckoslut 🐽 Hauskaa viikonloppua!