Kestävä tulevaisuus – akan.fi

Kestävä tulevaisuus

Muutos kohti kestävää ja oikeudenmukaista yhteiskuntaa

Lukuvuosi 2023-2024
22 elokuuta 2023 – 24 toukokuuta 2024

Hakuaika
Hakuaika lukuvuodelle 2023-2024 on sulkeutunut

Kestävä yhteiskunta on yhtä kuin ekologisesti kestävä ja hyvinvoiva yhteiskunta. Kestävä yhteiskunta kunnioittaa maapallon rajoja, myös paikallisesti. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Siihen kysymykseen etsimme vastauksia elokuussa alkavissa, vuoden kestävissä opinnoissa: Kestävä tulevaisuus – muutos kohti kestävää ja oikeudenmukaista yhteiskuntaa.

Opinto-ohjelman kohderyhmä on opiskelijat, ympäristöaktiivit sekä kaikki muut ympäristöstä ja kestävyydestä kiinnostuneet. Koulutus on ratkaisukeskeinen ja käytännönläheinen.

Toivotamme suomenkieliset opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi opiskelemaan! Opetuskieli on ruotsi, mutta tehtäviä voi suorittaa mainiosti myös suomeksi.

Yhteystiedot ja lisätietoa

Opetusvastaava:
Kristoffer Wilén vastaa opinto-ohjelmasta. Wilén tekee väitöskirjaa Hankenilla; se käsittelee mm. miten voimme rakentaa ympäristöllisesti kestävää taloutta sekä tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa. Sähköposti: kristoffer.wilen@akan.fi

Tina Nyfors osallistuu opinto-ohjelman suunnitteluun ja tulee toimimaan opettajana. Nyfors tekee väitöskirjaa aiheesta ”Ecological sufficiency in climate policy”. Häntä kiinnostaa mm. käsite ”kohtuus”./ tina.nyfors@akan.fi

Paikka:
Borgå folkakademi, Runeberginkatu 16-18, Porvoon keskustassa

Opetuskieli:
Ruotsi, mutta tehtäviä voi suorittaa myös suomeksi.

Opintomaksu:
400 € / kk sisältäen opetuksen, lounaan ja iltapäiväkahvin. 

Asuminen:
Mikäli tarvitset majoitusta voit asua koulun asuntolassa, joka sijaitsee koulun yhteydessä, hintaan 200 €/kk jaetussa kahden hengen huoneessa ja 260 €/kk yhden hengen huoneessa.
Aamiainen (ma-pe) ja päivällinen (ma-to) sisältyvät hintaan.
Lisätietoja asumisesta ja kustannuksista löydät tästä.

Hakuaika:
1.2.2023 – 11.8.2023, yksilölliset keskustelut kevään/kesän aikana.

Alkuhaastattelu/keskustelu:
Kaikki hakijat saavat kevään aikana kutsun alkuhaastatteluun/keskusteluun. Keskustelu antaa meille tilaisuuden tutustua sinuun ja valmistella sekä viimeistellä opinto-ohjelman kurssitarjontaa ennen lukuvuoden alkua.