Paremmin voimisen taito I

16.–17.11.2019

16.–17.11.2019 klo 9-14 la-su

Tanssillisesta Niasta löytyy vaikutteita niin kehonhuoltotekniikoista kuin kamppailulajeistakin. Samalla Nia on elämäntapa: elämää, terveyttä ja liikettä voi lähestyä aistienkin kautta. “Paremmin voimisen taito” pohjautuu ajatukseen siitä, että voimme pienten, tietoisten valintojen avulla päivittäin tehdä jotain oman hyvinvointimme puolesta. Hyvin voiminen on joskus vaikeaa – hitusen paremmin voiminen ehkä sen ratkaisevan verran helpompaa.

Viikonloppukurssilla tutustumme Nian perusperiaatteisiin – m.m. 5 “liikevitamiinia”, Living Meditation, Life As Art – ohjatun ja vapaan liikkeen, sekä yksinkertaisten harjoitusten ja dialogin kautta. Opit enemmän Niasta ja saat samalla viettää laatuaikaa itsesi ja samanhenkisten kanssa.

Kurssi sopii sinulle, mikäli kaipaat tanssilattialle jolla on tilaa sekä keholle että sielulle. Kurssin rakenne aaltoilee tekemisen ja palautumisen välillä, ja tanssilattialla on tilaa niin hikisemmälle kuin rauhallisemmallekin liikkeelle – lepoa, inspiraatiota ja rentoutumista unohtamatta. Olet tervetullut (tanssi)kokemuksestasi tai kunnostasi riippumatta. Tule vaatteissa joissa sinun on mukava liikkua, sekä ohuissa sisätossuissa, ellet halua olla paljain jaloin.

Ohjaaja: Minna Aalto (FM, lisensoitu Nia Black Belt-ohjaaja) on ohjannut Niaa ja eheyttävää liikettä vuodesta 2006. Minna asuu ja toimii Turussa ja vierailee mielellään muilla paikkakunnilla tanssin merkeissä. Nia-viikkotuntien ja -työpajojen lisäksi Minna maalaa ja musisoi. Lue lisää Minnasta ja Niasta: www.dakinia.fi

Mukaan otetaan väh. 10, enint. 18. | Kurssi on tarvittaessa kaksi- tai monikielinen.

Paikka Borgå folkakademi, Lukiokatu 2 (Å-salen), Porvoo

Kurssimaksu 70 € (sis. kahvia, teetä ja hedelmiä)

Ilmoittautumisia otetaan vastaan 6.11 saakka. nina.wackstrom@akan.fi (040-5687027)