Tilat – akan.fi

Tilat

Fredrika-sali

Suurin luentosalimme Fredrika-sali on valoisa ja ilmava kokoontumistila varustettuna modernilla tekniikalla: tussitaulu, multimediaprojektori, tietokone, DVD, diaprojektori ja piano. Salissa on 70 pöytäpaikkaa. Meillä on myös eri varustetasoisia pienempiä luentosaleja, joihin mahtuu 12–20 henkilöä 

Tiiliholvi

Tule kokemaan tiiliholvimme ainutlaatuinen tunnelma! Tiiliholviin mahtuu 15–20 henkeä ja se voidaan varustaa tarpeiden mukaisesti.   

Ruokasali

Kauniissa Empiresalissamme sinulle tarjotaan hyvin tehtyä kotiruokaa! Mikäli osallistut päiväopiskeluun arkipäivinä voit syödä täällä.

Sauna

Koulun Kivitalossa on vasta uusittu sauna, jota voi käyttää esim. viikonloppuisin pidettävien kurssien yhteydessä. 

Club Akan

Viihtyisä kokoontumispaikka, jonne mahtuu n. 5060 henkeä (pöytäpaikkoja). Tilassa on myös keskikokoinen esiintymislava, miksauspöytä, HD-projektori, 2 kpl 550 W aktiivisia PA-kaiuttimia ja 4 mikrofonia, joista 2 ovat langattomia. Lisäksi tilassa on pieni keittiönurkkaus. 

Majoitus

Osa asuntoloistamme sijaitsee koulun yhteydessä ja niihin voi majoittua n. 50 henkeä. Suihku ja vessa ovat joko huonekohtaiset tai kahdelle huoneelle yhteiset. Keittiö on yhteiskeittiö, ja siellä on liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin. Keittiön yhteydessä on olohuone, jossa on televisio ja mahdollisuus internetyhteyteen.   

Uusi osa

Uusissa tiloissamme Jokitalossa, osoitteessa Jokikatu 15, sisäänkäynti Lukiokatu 2:sta, on neljä luokkahuonetta, kokoontumishuone sekä pieni keittiö. Tämä kokonaisuus soveltuu mainiosti esim. viikonloppukurssien pitämiseen.   

Jokisali

Iso juhlasalimme, jossa on esiintymislava. Tilan yhteydessä on myös keittiönurkkaus. Osoite Jokikatu 15, sisäänkäynti Lukiokatu 2:sta.