Tilat – akan.fi

Tilat

Fredrika-sali

Suurin luentosalimme Fredrika-sali on valoisa ja ilmava kokoontumistila varustettuna modernilla tekniikalla: whiteboard, multimediaprojektori, tietokone ja piano. Salissa on 70 pöytäpaikkaa. Meillä on myös eri varustetasoisia pienempiä luentosaleja, joihin mahtuu 12–20 henkilöä 

Tiiliholvi

Tule kokemaan tiiliholvimme ainutlaatuinen tunnelma! Tiiliholviin mahtuu 15–20 henkeä ja se voidaan varustaa tarpeiden mukaisesti.   

Ruokasali ja keittiö

Kauniissa Empiresalissamme J.L. Runebergkin aikoinaan kävi juhlissa monen muun sen ajan “julkkisten” kanssa. Tänä päivänä empire sali toimii ruokasalina ja sen yhteydessä toimii koulun oma keittiö, jossa valmistetaan alusta alkaen aamiainen, lounas ja päivällinen opiskelijoilemme!

Kirjasto

Ruokalan vieressä on koulun kirjasto. Kirjastoa käytetään sekä lounasvieraiden ruokasalina mutta tila sopii myös hyvin pienemmän ryhmän kokoustilaksi.

Puutalo

Puutalo, tai vanha rehtorin asunto on nykyään kansanopistovuoden EfterNianin luokka. Puutalosta löytyy myös 3 huonetta yöpymistä varten.

Sauna

Koulussa on uusittu sauna, jota voi käyttää mm. viikonloppukursseilla. Myös koulun asuntolassa asuvat opiskelijamme pääsevät saunaan, joka on Stenhusetissa.

Club Akan

Viihtyisä kokoontumispaikka, jonne mahtuu n. 5060 henkeä (pöytäpaikkoja). Tilassa on myös keskikokoinen esiintymislava, miksauspöytä, HD-projektori, 2 kpl 550 W aktiivisia PA-kaiuttimia ja 4 mikrofonia, joista 2 ovat langattomia. Lisäksi tilassa on pieni keittiönurkkaus. 

Asuntola

Osa asuntoloistamme sijaitsee koulun yhteydessä ja niihin voi majoittua n. 50 henkeä. Suihku ja vessa ovat joko huonekohtaiset tai kahdelle huoneelle yhteiset. Keittiö on yhteiskeittiö, ja siellä on liesi/uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin. Keittiön yhteydessä on olohuone, jossa on televisio ja mahdollisuus internetyhteyteen.   

Uusi osa

Uusissa tiloissamme Jokitalossa, osoitteessa Jokikatu 15, sisäänkäynti Lukiokatu 2:sta, on neljä luokkahuonetta, kokoontumishuone sekä pieni keittiö. Tämä kokonaisuus soveltuu mainiosti esim. viikonloppukurssien pitämiseen.   

Jokisali

Iso juhlasalimme, jossa on esiintymislava. Tilan yhteydessä on myös keittiönurkkaus. Osoite Jokikatu 15, sisäänkäynti Lukiokatu 2:sta.