Let’s improvise!

26 - 27.3.2022. Lördag - söndag 11-17 - inhiberad

Veckoslutskurs i improvisation

Kom med och prova på improvisation! Improvisation har blivit en viktig hobby för många, världen över. Improvisation befriar och utvecklar interaktiva färdigheter och kommunikation.

Under veckoslutskursen får du en introduktion till improvisationens grunder, JA-OCH-principen, berättande, olika känslolägen, karaktärsbyggande och dramats födelse.  Det viktigaste är ändå att ha roligt i en trygg och uppmuntrande omgivning.

Du kan komma helt som du är! Allt som behövs är öppenhet och intresse. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av skådespelande eller improvisation.

Kursen leds av Hosanna Megumi och Liisa Moliis.

Kursspråket är huvudsakligen engelska, men man kan också kommunicera på svenska eller finska om man föredrar det.

Kursplats: Borgå folkakademi, Gymnasiegatan 2, Borgå (i festsalen Å-salen)

Kursavgift: 80 €

Anmäl dig här senast 16.3  (eller kontakta nina.wackstrom(at)akan.fi)

Hosanna Megumi

är professionell skådespelare och ”voice-over”konstnär. Hon har arbetat med teater, TV, filmer, reklam och ”voice-overs”. Hon har studerat med lärare från USA och Storbritannien, och hon har gått i Impro Helsinki. Förutom skådespelande har hon producerat och regisserat kortfilmer. Hon debuterade som regissör på teaterscenen med pjäsen ”Educating Rita” (Passport Theatre Company) år 2021.

hosannamegumi.wixsite.com/actress

Liisa Moliis

är professionell musiker, sångare och sånglärare. Hon har framträtt i bl.a. USA, Spanien och Makedonien. Hon utexaminerades 2002 från JKL School of Music, och har sedan dess undervisat i musik, dans och improvisation. Hon har studerat skådespeleri i Finland och i USA, och hon är särskilt intresserad av improvisation. Hon medlem i några internationella improvisationsgrupper och är verksam i POE-teatern (deras senaste uppsättning var Agatha Christie’s Mousetrap).

www.liisamoliis.com